66 Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Et bohemian hide-away i hjertet af Københavns Montmartre-område.

66 Guldsmeden (tidligere Carlton) åbnede i 2002 som den første af Guldsmeden Hoteller i København. Hotellet har gennemgået en række renoveringer og udvidelser undervejs, og huset har i dag 74 dejlige værelser med Carlton Cantina caféen i sit hjerte.

Med Vesterbros glamour og kærlighed til livet lige udenfor døren, er 66 Guldsmeden et varmt og afsondret fristed, der giver dig præcis det, du har brug for til et perfekt ophold i København.

Kom ind for en drink, en kaffe, a chat eller bare et afslappende øjeblik i deres hyggelige lounge og terrasser.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.