Airport Hotel Aalborg

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Velkommen til et moderne og stilrene lufthavnshotel Aalborg Airport Hotel i Aalborg Lufthavn. Hotellet er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på vej ud i verden eller måske lige er landet – eller om du vil udforske Aalborg og Nordjylland. Hotellet drives af Familien Bühlmann.

Du får en god nats søvn i vores moderne værelser og et pusterum i vores hyggelige lounge med pejs, restaurant eller bar. Hvis du er heldig, titter solen frem på tagterrassen.

Særlig miljøindsats

Hotellet lægger stor vægt på ansvar og tager ejerskab over opgaverne. Der er fokus på deres sociale ansvar overfor samfundet og miljøet.

Aalborg Airport Hotel fik i april 2018 Det Økologiske Spisemærke i bronze. Mærket betyder, at 30 – 60 % af vores råvarer er økologiske.

Område

Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by med en befolkning på over 200.000 beboer. I de seneste år har Aalborg gennemgået en forandring og udviklet sig fra at være en industriby, til en oase af arkitektur, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning.

Aalborg har lagt navn til to vigtige europæiske bæredygtighedsdokumenter: Aalborg Charter fra 1994 og Aalborg Forpligtelserne fra 2004. Aalborg er involveret i Sustainable Cities-kampagnen, som ledes af ICLEI (Local Governments for Sustainability).

Omkring 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket med Svanen eller Green Key.

+45 98 17 60 00

info@airporthotel.dk

https://airporthotel.dk/

Gå til booking

Ny Lufthavnsvej 96 ,DK-9400

Nørresundby