Bertrams Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Dette miljøvenlige boutique-hotel er kun for voksne og ligger på Vesterbro, omkring 15 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård samt Tivoli.

Alle værelser på Bertrams Guldsmeden er indrettede i traditionel balinesisk stil med persiske tæpper. Man kan slappe af i den rolige møblerede indre gårdhave. Guldsmedens morgenbuffet omfatter økologiske produkter, herunder en bred vifte af hjemmelavede retter samt brød fra et lokalt bageri.

Der er nem adgang til en række restauranter, butikker samt natklubber. Frederiksberg Slot samt den omgivende Frederiksberg Have ligger 1 km derfra.Vesterbro er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i koldt vejr, barer og kunstmuseer.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.