Comwell Kongebrogaarden

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

62 værelser, heraf 18 suiter med egen balkon eller terrasse, med udsigt enten over havnen, skoven eller atriumgården. Der er en række faciliteter som indendørs swimmingpool, sauna og fitnessrum.

Pejsebaren er det naturlige samlingssted på hotellet. Her må du gerne føle dig hjemme, når du er ude. Stedet indbyder til hygge, fordybelse i en bog eller lignende, og mange af vores mødegæster vælger da også at mødes til aftenkaffe netop her. Pejsebaren har udgang til stor terrasse og udsigt til lystbådehavnen og Lillebæltsbroen.

Restaurant Dannebro er en fiske- og vildtrestaurant med fokus på fynske og økologiske specialiteter og råvarer. Maden afspejler sæsonerne og bryder gerne opfattelsen af fiske- og vildtretter med nye toner og smagsoplevelser.

Køkkenet er vilde med dyr, fugle og fisk, som har levet ”det vilde liv” og helst i lokalområdet. Restaurant Dannebro er placeret midt i dyrehaven med udsigt til Lillebælt. Deres sommelier finder gerne en passende vin fra vores store vinkælder med mere end 250 forskellige vine.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2014 og del af Comwells bæredygtighedsindsats Comwell Care.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.