Gl. Skovridergaard

4 af 5 stjerner

Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter er et af landets smukkest beliggende hoteller - tæt ved Silkeborgsøerne, Danmarks største skov og Silkeborgs mange kulturtilbud.

Gl. Skovridergaards 65 værelser er beliggende i Gammelgården fra 1798, hovedbygningen fra 1903 og Gul Fløj fra 1967. Værelserne i hovedbygningen og Gammelgården er alle forskellige i størrelse og derfor individuelt indrettede med alle moderne bekvemmeligheder. De fleste værelser har udsigt til parken. Værelserne i Gul Fløj er mere ens i størrelsen og har alle balkon mod parken.

Værelserne i hovedbygningen blev renoveret i 2015, hvor også værelserne i Gul Fløj fik et løft. Værelserne i Gammelgården blev ligeledes renoveret i 2016. I 2015-16 er værelserne i Gul Fløj og Gammelgården renoveret med fokus på stedets sjæl og historie for øje. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.