Herning City Hotel

3 af 5 stjerner

Herning City Hotel er placeret midt i centrum af Herning By i de historiske smukke bygninger på hjørnet af Skolegade og Bredgade, lige ved gågaden. Det historiske og charmerende ydre er dog ramme for 52 nyligt renoverede lyse, stilfulde og moderne værelser, som egner sig til både business og ferie.

Og uanset om du er i Herning på forretningsbesøg, på messe for virksomheden eller på ferie med familien, så vil du opleve varme, venlighed og hjemlig hygge under dit ophold. Når du bor på Herning City Hotel, så bor du nemlig hos Vinnie & Jesper, hvor der er kort til hjælp, latter og smil og hvor vores fornemste opgave er, at vores gæster føler sig hjemme, når de er ude.

Særlig miljøindsats

Green Key certificeret siden 2022

Område

Herning-området er helt specielt

Herning-området karakteriseres ofte som noget helt særligt. Engang var tekstilindustrien den store motor, så kom messer og kongresser til, og i nyere tid har store events og et varieret kultur- og fritidsliv sat dagsordenen.

Området omkring Herning-Ikast kåres gang på gang som et af de mest erhvervsvenlige i Danmark og udmærker sig ved mange initiativer og stor virketrang. Det sætter sit præg på en by, hvor man ikke er bange for at betræde nye veje.

Med MCH som omdrejningspunkt tiltrækkes omkring en million mennesker årligt ikke blot til messer, kongresser, landsmøder, faglige events mm., men også til koncerter, shows, opera, ballet, teater, underholdning mm. Jyske Bank Boxen var den første multiarena i Danmark.

På museumsområdet byder Herning på to internationalt anerkendte kunstmuseer, Heart/Herning Kunstmuseum og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, samt Tekstilmuseet, Herningsholm Museet med enestående Blichersamling, og lige syd for byen kan man opleve brunkulseventyret på Søby Brunkulsmuseum.

Kulturområdet i øvrigt byder på egnsteatret Team Teatret, det regionale spillested Fermaten, Det klassiske orkester Ensemble MidtVest, Bio City, små gallerier, caféer med levende musik. Besøg også biblioteket, et af de mest nytænkende i landet. Er du til sport, er der året rundt kampe i fodbold, ishockey, kvindehåndbold og herrehåndbold – alle i bedste liga.

Er tiden til det, er der i Herning både svømmehal, Fitness World, golfbane og et varieret udbud af outdoor muligheder.

Herning er yderst velegnet som udgangspunkt for vandreture, cykelferie, kanoferie, fiskeri ved Karup Å, Skjern Å og Storåen.

Ikke langt fra centrum findes familieattraktionen Baboon City, dyreparkerne Jyllands Park Zoo og Løvbakke Dyrehave samt Danmarks ældste landsbykirke i Gjellerup. I bydelen Birk findes foruden kunstmuseerne Heart og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum også kæmpeskulpturen Elia, Skulpturparken og De Geometriske Haver.

https://www.visitherning.dk/