Himmerland

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Man fornemmer det med det samme, når man kører ind til HimmerLand – en helt særlig atmosfære, der omkranser stedet. Som en oase midt i den smukke Himmerlandske natur ligger det – klar til at gøre dit ophold helt specielt.

I HimmerLand finder man nogle af Danmarks bedste og mest attraktive golfbaner. HimmerLand har 2 18-huls golfbaner; New Course og Old Course, samt en 6-hullers Academy course. New Course er en European Tour bane og bruges til Made in HimmerLand samt Challenge Tour, så der er garanti for en udfordrende bane til selv de bedste golfspillere i HimmerLand.

HimmerLand byder også på meget mere end golf. Her er der nemlig plads til både familier, kærester eller veninder på tur, og der venter et væld af spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Resortet tilbyder spa & wellness i absolut topklasse med eksklusivt og afslappende spaområde både inde og ude. Vi tilbyder ligeledes en bred vifte af spabehandlinger.

Derudover er der mulighed for at spille adventure minigolf, bowle, spille kroket, benytte swimmingpool eller fitness, svømme udendørs i en af Danmarks reneste søer og nyde udsigten fra en varm sauna. Ligeledes er der udendørs legeplads og indendørs legerum. I alle ferier er der aktiviteter for både børn og voksne med bl.a. skattejagt, flødebollekursus og ginsmagning.

HimmerLand har 60 flotte, nye værelser; både dobbelt, familieværelser i 2 etager samt mulighed for connecting doors. Alle værelser har udsigt over flot natur.

Ligeledes er der 30 feriehuse i 2 etager med plads til 4-6 personer.

Resortet har 3 restauranter. HimmerRiget er vores fine-dining-restaurant med 6-9 serveringer, klubhuset Hul 19 har alle danske og internationale klassikere samt en diner med bl.a. hjemmelavede pizzaer.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2021

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.