Hotel Fårup

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

I 2016 slog Hotel Fårup dørene op til det hyggelige 4-stjernet hotel, midt i skoven.

Hotellet blev i 2019 kåret som Danmarks 4. bedste hotel og både i 2019 og 2020 fået tildelt Travellers Choice på TripAdvisor.

Hotellet emmer af skovstemning, både i fællesområdet og på værelserne er skoven en integreret del af hele stemningen - eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor man får fornemmelsen af at bo i en træhytte, der er fuglehuse på væggene og rigtige træer i receptionsområdet.

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og her udsigt over både skov, sø og rutsjebaner. Her kan hele familien nyde et lækkert måltid til både frokost og aften.

Hele året tilbyder Hotel Fårup moderne faciliteter til konferencer, møder og fester for både private og erhverv.

Hotel Fårup er godkendt af godadgang med alle syv handicapmærker.

Særlig miljøindsats

Reefood certificering

Økologisk Spisemærke Bronze

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.