Hotel & Konference

Hotel SP34

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Hotel SP34 er et charmerende og moderne boutique hotel i Københavns Latinerkvarter.

I 2014 slog hotellet dørene op til sine 118 værelser, to á la carte restauranter, fire barer og egen tagterrasse.

Hotel SP34 ligger 100 meter fra Rådhuspladsen og Strøget, men er alligevel omgivet af lokal sit eget hyggelige lokalmiljø: Et bohemekvarter i Indre København med masser af hippe gå-ud-steder, shoppingmuligheder, gamle bygninger, kirker og universitetsmiljø.

Omgivelserne afspejles i hotellets design og indretning. De tre byhuse i Skt. Peders Stræde, som tilsammen udgør Hotel SP34 er indrettet med respekt for lokalområdets historiske arkitektur og med både gårdhave og tagterrase, hvorfra gæster kan indsnuse Latinerkvarterets charmerende stemning.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.