Konventum er et konference-, kursus- og uddannelsescenter i unikke omgivelser ved Helsingør. Her kan du bo blandt dansk design, arkitektur og kunst i verdensklasse og gå på opdagelse blandt Danmarks største private kunstsamling.

Konventum har 222 værelser med udsigt til grønne områder, og vores stemningsfulde restaurant ligger lige ud til parken med panoramaudsigt over Øresund.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Den internationale sammenslutning IACC har tildelt Konventum guldstatus indenfor deres Green Star certificering for at overholde 85 pct. af deres guidelines indenfor bæredygtighed.

Konventum er en del af FNs Global Compact-program.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.