Kragerup Gods

4 af 5 stjerner

Smukt beliggende midt på Sjælland, finder du Kragerup Gods. Blot 1 time fra henholdsvis København og Odense. Det smukke hvide gods er omgivet af voldgrav og stor aktivitetspark i skoven, samt stor udendørs terrasse.

Historien om Kragerup Gods går helt tilbage til 1327 og har et historisk vingesus, der virkelig kan mærkes, når du bevæger dig rundt på det smukke gamle gods.

Restaurant Blixen er opkaldt efter Karen Blixen, født Dinesen, og åbnede i 2015. Maden i restauranten skal medvirke til at underbygge og fortælle husets historie og byde på gode madoplevelser. De anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset og lokale leverandører. De har fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet – deres kød, fisk og grønt er nøje udvalgt hos velansete leverandører. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse.

Godset har i alt 57 værelser, som er indrettet med interiør af høj kvalitet og med sans for detaljer. Der findes deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen, fine superior dobbeltværelser i ‘Herskabsstalden’ samt standard dobbelt- og enkeltværelser i de 3 øvrige avlsbygninger. Med i et ophold er der fri adgang til vores indendørs swimmingpool, spa og sauna.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2015.

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.