Montra Hotel Sabro Kro

4 af 5 stjerner

Sabro Kro er et 4-stjernet hotel nær Århus, der tilbyder spændende arrangementer, overnatning og servering i luksuriøse omgivelser. 

På Montra Hotel Sabro Kro fornyes den danske kro-tradition, hvor den afslappede og hyggelige stemning fornyes og moderniseres. Kroen er en af Danmarks kongeligt privilegerede kroer, og historien på stedet går tilbage til 1855. Hovedbygningen kendetegnes af de rustikke vægge, antikviteter og den flotte nye lyse restaurant. 

76 helt nye store værelser og 12 juniorsuiter blev indviet i foråret 2009. Junior-suiterne har spabad og egen terrasse eller balkon.

Maden i den hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro har fokus på lokale leverandører i Østjylland og Midtjylland. I køkkenet syltes, røges, bages, koges og steges af kokke, der sætter en ære i at forædle de gode råvarer til velsmagende mad af høj kvalitet.

Med beliggenhed mellem land og Aarhus by – kun 13 km væk, kombineres kroens rolige atmosfære med storbyens liv og muligheder.

Der er gratis parkering og ladestander til elbiler.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2011.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.