Nyborg Strand

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

NYBORG STRAND ligger i den smukkeste kulisse med Storebælt og bøgeskov som nærmeste nabo. Du er i gåafstand fra Nyborgs historiske bymidte og kun 135 km fra Danmarks to internationale lufthavne, Kastrup i øst og Billund i vest. Motorvej og jernbane ligger under én km fra hotellets hovedindgang.

Hotellets 426 lyse og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder og har en herlig udsigt over vandet eller hotellets park. I parken findes petanquebane, putting-green og legeplads samt mange smukke skulpturer og hyggekroge.

Hotellet har indendørs swimmingpool og sauna. Det er muligt at spille pool og billard, og i hotellets Stjernebar serveres kølige drinks til sent ud på aftenen. Hotellets 2 spisesteder – Restaurant Panorama og Bistroen byder på god mad til overkommelige priser. 

Der er fantastiske mødefaciliteter bestående af 36 forskellige møde/konferencelokaler med plads til 1.000 personer i det største  – derudover et topmoderne Auditorium til 200 personer. Alle konferencelokaler er udstyret med moderne Av-udstyr, klimaanlæg og funktionel og fleksibel indretning. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2010.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.