Restaurant

The Buddha Bowl Project - Vejle

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

The Buddha Bowl Project er et lille spisested centralt i Vejle med både servering på stedet og med take-away.

Functional Food

The Buddha Bowl Projects mad tager helt fundamentalt udgangspunkt i være sundt og nærings- og proteinrigt. Retterne er bl.a. bygget op omkring begrebet Functional Food, der skåret ind til benet kan defineres, som Mad, der er specielt udviklet til at have bestemte virkninger, som kan fremme sundheden eller forebygge sygdomme. 

De har netop også har åbnet et nyt spisested i Billund Lufthavn.

Særlig miljøindsats

Bæredygtig mad

The Buddha Bowl Project bruger økologi hvor det økonomisk kan forsvares og har Sølvmærket hos ”Det Økologiske Spisemærke”, som betyder at spisestedet kører med 60-90% økologi. Der arbejdes på at holde madspild nede, og stedet har aftale med Daka Refood om indsamling af madaffald.

Bæredygtig livsstil

Herudover sælges der i butikken produkter, som kan understøtte den bæredygtige udvikling. Det gælder både genbrugsprodukter til take-away, men også tøj produceret af genbrugsprodukter og andre produkter, som fremmer den bæredygtige livsstil.

Område

Vejle er nordens eneste resiliensby og har i årevis arbejdet med bæredygtighed indenfor udvalgte indsatsområder. Vejle og omegnenes smukke natur, med den spejleblanke fjord, bugtende ådale, brede bøgeskove, stejle istidslandskaber og dragende udsigter, fortæller historien om en destination med naturen i centrum og hvor det at værne om kloden er en mærkesag.

Oplevelserne er desuden mange, fra Danmarks bedste børneattraktioner såsom LEGOLAND og Givskud Zoo til UNESCO verdensarven Kongernes Jelling, enestående gastronomi i Fjordenhus og Danmarks smukkeste handelsby (2019) med landets længste bilfrie gågade med fremragende shopping.

Vejle er Danmarks 3. største konferenceby, og med rette, for foruden en placering tæt på Billund Lufthavn, E45 og god offentlig transport, så byder

MeetingVejle på bæredygtige certificerede hoteller og event venues, og et katalog af unikke oplevelser, når dagens konference er afholdt.