Søhuset Konferencecenter genåbner med Stig Nielsen som ny gastronomisk profil
Bæredygtig mad - Kilde: Pressemeddelelse
| 06 maj, 2021
Green Key mærkede Søhuset Konferencecenter har ansat Stig Jensen nye F&B Manager til at føre den bæredygtige profil videre.
Stig Jensen skal stå i spidsen for videreudviklingen af den gastronomiske profil hos Søhuset Konferencecenter med fokus på mere bæredygtige tiltag. Han bliver ansvarlig for forplejning i forbindelse med møder, konferencer og events samt DTU Science Parks daglige frokostgæster.
Stig Jensen har været kok i 27 år, og er udlært ved Søllerød Kro. Hans mange års erfaring kommer fra den gastronomiske elitescene i København; Snapstinget på Christiansborg og de seneste 9 år som køkkenchef hos Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.
Stig Jensen skal blandt andet vise vejen til at øge økologiprocenten af mad- og drikkevarer til 60-90%, hvilket kvalificerer til Det Økologiske Spisemærke i sølv. Derudover vil Søhuset Konferencecenter udfase forbruget af oksekød i 2021, og i stedet lade gæsterne nyde andet dansk kød suppleret af flere grønne, gastronomiske nybrud.
”Jeg er meget optaget af det ryk, der er ved at ske, hvor der er en bevidsthed om, at vi er nødt til at spise mere plantebaseret. Jeg glæder mig til at servere mere grønt, hvor gæsten stadig får en aha-oplevelse og går glad fra Søhuset Konferencecenter,” siger Stig Jensen.