Hotel Restaurant Oversigt Kort

Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København

Bæredygtighed er centralt, når PensionDanmark laver stor investering i Hotel- og Restaurantskolen i København.

Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af et nybyggeri ved Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby.

Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger.

Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.

Bygningen vil rumme faciliteter til egenproduktion af råvarer som fx skinkehotel, charcuteri, mejeri, osteri, chokoladeværksted, bageri, fermenteringsrum, bryggeri, taghaver og orangerier, ligesom der vil være restauranter, barer, cafeer og receptioner, hvor eleverne kan træne deres færdigheder.

På campusområdet vil der blive etableret et stort antal ungdoms- og familieboliger samt erhverv, og byggeriet vil blive udviklet med ambition om at opnå minimum guld i den anerkendte DGNB-certificering.

Læs hele historien her.