_HSP1639_hi.jpg

Webinar om måling og reducering af madspild

Den 4. maj kl. 13.00-14.30 inviterer HORESTA og Green Key til webinaret ”Madspild – hvorfor måling giver mening”.

Alle virksomheder har et potentiale for at nedbringe deres madspild og ved dette webinar deler vi ud af kendskab og kundskab til hvordan du nemt og effektivt kan komme i gang med at få tal på madspildet samt nedbringe det simpelt, men effektivt. Samtidig kan måling af madspild sikre flere point i forbindelse med Green Key og Green Restaurant.

Mette Toftegaard fra eSmiley fortæller om Foodwaste for All, som sikrer, at du i dit køkken kan komme i gang med at måle i det omfang, der passer til din virksomhed,  hvad enten du er hotel, restaurant, cafe, kantine mv. Det skaber resultater, der gavner både den økonomiske og den grønne bundlinje.

Derudover giver Rune Friberg fra eSmiley en masse inspiration til, hvor madspildet ofte opstår, både i og udenfor køkkenet, samt hvordan du kan udnytte råvaren og med gastronomisk innovation forebygge madspildet. 

Der vil være god tid til erfaringsudveksling & spørgsmål undervejs.

Webinaret er gratis for medlemmer af HORESTA, Green Key og Green Restaurant,

Tilmeld dig her...