Fryseboks

Restaurantkursus: Sådan nedbringer du udgifterne til køl og frys

Energipriserne brager i vejret, og nedkølet udgør en væsentlig del af restauranternes elregninger. Derfor holder HORESTA et kursus med fokus på energieffektivisering.

Køling er afgørende for høj fødevaresikkerhed, men det er samtidig en stor pengesluger. I en travl hverdag hvor hovedfokus er på kunderne, er køling (meget forståeligt) en del af produktionsudstyret som driftes iht. fødevarestyrelsens krav. Ikke desto mindre udgør køl og frost ca. 18 pct. af det samlede energiforbrug i en gennemsnitlig restauration.

Arrangementet holdes hos HORESTA den 19. sept.  fra kl. 9.00-13.00.

På denne temadag sætter HORESTA derfor fokus på, hvordan du sparer på energien til fordel for pengepungen samt miljøet og samtidig opnår større fødevaresikkerhed.

På dagen vil være indlæg af Københavns Kommune, Fødevarestyrelsen, Teknologisk Institut, Flexmeter og Eupry.

Vi inviterer deltagerne til at blive en del af dialogen, møde leverandørerne der kan hjælpe og ser frem til en temadag i godt selskab.

Læs mere og tilmeld dig her.