Loeg.jpg

Ny økologisk salatbar rykker ind på Guldsmeden Axel

I denne uge er en ny restaurant rykket ind på Green Key hotellet, Guldsmeden Axel, på Vesterbro.

Et nyt spisested på Guldsmeden Axel på Vesterbro har fokus på bæredygtig, økologisk og sund mad samt take-away. Bag Roots Market står Babette Weinert, der er datter af Guldsmeden Hotels’ ejere, Marc og Sandra Weinert, skriver MigOgKbh.dk.

Menuen hos Roots Market består af et udvalg af salater baseret på årstidens friske grøntsager, velsmagende dressinger og toppings. Derudover serverer de proteinkilder, som vegedeller og frikadeller med gris og kylling samt friske juicer – alt sammen økologisk, naturligvis.

“Vi er naturligvis primært planteorienterede af mange årsager, men først og fremmest af hensyn til klimaet – og det kød, vi serverer, er nøje udvalgt for at sikre maksimal dyrevelfærd, og det er også fritgående og økologisk,” fortæller Babette Weinert.

Læs hele historien her.