ForskelligeGrønsager.jpg

Fremtidens grønne tallerken i fokus på madværkstedet

Der zoomes ind på bæredygtig omstilling i det professionelle køkken, upcycling og en ganske særlig ært, når Madværkstedet slår dørene op 21.-22. marts 2023.

Madværkstedet går i dybden med grønne madløsninger, når messen senere på måneden byder fødevarebranchen indenfor til to inspirerende dage med 160 udstillere, ni oplevelseszoner og ikke mindst et væld af events.

”Når en virksomhed har ambitiøse mål for bæredygtighed, er det vigtigt at danne sig et overblik over, hvor den står i dag - kun på den måde kan man komme i mål med eksempelvis at nedbringe CO2-aftrykket, styrke den danske andel og fastholde økologiprocenten. Derudover gives et indblik i både processen og dilemmaerne, der opstår, når man påbegynder sådan et stykke arbejde,” fortæller Madkulturens programleder for 'Forbrug og madvaner' Naja Buono Stamer.

Et andet ord, man ofte støder på, når snakken falder på den grønne omstilling, er upcycling. Når man upcycler, genbruger man ikke bare - man giver de genbrugte materialer et nyt og bedre formål.

Madværkstedet 2023, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Lokomotivværkstedet i København 21.-22. marts. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i MCH Messecenter Herning.