Dansk Tang

Virksomheden Dansk Tang har svært ved at følge med den høje efterspørgsel

Efterspørgslen på tang er efterhånden så stor, at man i Dansk Tang har svært ved at følge med. Restauranter og kantiner er store aftagere af produktionen.

Tangvirksomheden, Dansk Tang, har for alvor fået hul igennem til landets mange restauranter og kantiner, der efterspørger tangprodukter som et led i deres bæredygtighedsarbejde. 

For at følge med efterspørgslen er virksomheden fra Odsherred begyndt at sætte et nyt, stort anlæg op, hvor de kan dyrke omkring 20 kilometer tangline, der anvendes til både tangproduktion og -eksport.

“Linerne har været en af vores største udfordringer, så det ville være fedt, hvis vi kan hjælpe andre med at komme i gang i fremtiden. Det er vigtigt, at vi er så mange som muligt til at få aktiveret havareal til bæredygtig produktion,” siger Simon Weber Marcussen, der er medstifter af Dansk Tang.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk - kræver login.