Comwell Sorø

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Comwell Sorø ligger på Midtsjælland i smuk natur med skøn udsigt til skove og søer og egen vinmark. Hotellet har Danmarks største stråtag, udsigt til egen vinmark og en moderne og stilren indretning med fokus på skandinavisk design. 

Her finder du en helt særlig ro. Så hvad enten du er her som mødegæst eller privat, så vil du hurtig fornemme stedets hyggelige og unikke atmosfære. Rammerne er ideelle til møder, den særlige begivenhed og til weekendophold med forkælelse.

93 værelser indrettet i hyggeligt strejf af engelsk landlighed.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Comwells bæredygtighedsindsats Comwell Care.

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.