Dronning Louises Tehus

I udkanten af Bernstorffsparken ligger det smukke, stråtækte Dronning Louises Tehus, midt i en duftende rosenhave. I det tilstødende gartneriområde findes det gamle, charmerende paradehus. Begge byder på naturskønne, kulturhistoriske omgivelser og masser af god stemning.

Der afholdes forskellige arrangementer i Tehuset gennem året. Fra midten af november og hver weekend frem til jul holdes der åbent til Afternoon Tea, brunch eller julete, æbleskiver og varm kakao. Når foråret kommer, og roserne er på vej til at springe ud i haven, åbnes dørene igen til Afternoon Tea og andet godt i weekenderne.

Derudover er der mulighed for at leje husene til egne arrangementer. Begge er ideelle til afholdelse af f.eks. receptioner, fødselsdage, bryllupper, foredrag, møder og mange andre former for events.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.