Godstedlund Aps

2 af 5 stjerner

Hotel Godstedlund er det bedste udgangspunkt når du vil holde ferie på Lolland-Falster. Hotellet ligger midt i det hele, i udkanten af Naturpark Maribosøerne og tæt på strande. Omgivet af de hyggelige handelsbyer Maribo, Sakskøbing, Nysted og Nykøbing er der ikke langt til kulturelle oplevelser og shopping. I de naturskønne omgivelser ved hotellet er der rig mulighed for at nyde en dejlig stund i solen på terrassen eller med et af de mange spil i den store have.

Hotellets ejere står klar til at vejlede om øernes attraktioner, og der kan findes mere information og materiale i hotellets turistinformation.

Særlig miljøindsats

Godstedlund er Green Key certificeret, hvilket vil sige at der spares på vandet og benyttes svanemærkede produkter i rengøringen. Samtidig foretages der også en grundig affaldssortering og som gæst, er du automatisk med til at hjælpe med at formindske hotellets CO2 aftryk.

Område

Lolland-Falster

Velkommen til Lolland-Falster stedet med masser af luft og plads, samt 600 kilometer kyststrækning. Her er de lokale venlige og glæder sig over at dele deres Lolland-Falster med dig. 

På Lolland-Falster sætter de lokale pris på, at dele deres øer med turisterne. Vi er stolte af vores egn. Vi er et åbent samfund med det nære i fokus. Her vil du ikke blot finde de store flotte turistattraktioner, såsom KnuthenborgLalandia og Middelaldercentret. Lolland-Falster byder på et utal af særlige oplevelser. Du skal bare ud og finde dem. De er dog ikke mere hemmelige end at vi deler dem gerne med dig.

Spørg en lokal og du vil altid blive sendt ud til deres favorit perle – for nogen er det kultur, for andre natur og for en helt tredje vil det være en af de lokale madoplevelser.