Montra Hotel Hanstholm

4 af 5 stjerner

Montra Hotel Hanstholm

Beliggende i den hyggelige fiskerby Hanstholm finder man et hyggeligt hotel med gode faciliteter, nemlig 4-stjernede Montra Hotel Hanstholm. Hotellet har en unik placering kun et stenkast fra det vilde og fascinerende Vesterhav, kort afstand fra Limfjorden og shopping i Thisted og på kanten af Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy.

Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel, som byder på blandt andet indendørs swimmingpool, sauna, minigolf og moderne mødelokaler til forretningsfolket. Du kan også med jævne mellemrum opleve nogle af landets mest kendte navne i underholdningsbranchen, når hotellet inviterer til bl.a. koncerter, standup og foredrag.

På hotellet kan du få dejlig aftensmad på hotellets egen restaurant. Her findes ofte lækre fiskeretter – naturligt nok med Danmarks største konsumfiskerihavn få minutter væk på gåben. Menuen skifter dog jævnligt, så der er altid noget, der kan friste.

Nordjylland

I Nordjylland finder du et væld af spændende oplevelser og attraktioner. Hanstholm ligger på toppen af den jyske vestkyst, og der er kort afstand til Klitmøller med tilnavnet Cold Hawaii pga. de mange surfere i området.

Området byder på mange naturoplevelser blandt andet i Nationalpark Thy, hvor du kan opleve unik natur og vilde dyr.

Som hovedstad i området finder du Aalborg, der har en masse kulturelle tilbud og masser af shopping, men rundt om i hele området finder du hyggelige og charmerende mindre byer, der har masser at byde på.

Særlig miljøindsats


Hotel Hanstholm er en del af Montra Hotels’ indsats for miljøet.

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.