Cafe MS Smag er opkaldt, til minde om Esbjergs lokalhistoriske opdagelsesrejsende Martin Spangsberg, som var en del af Vitus Berings ekspeditioner i 1700 tallet.

 Cafeens menukort og DNA er udarbejdet med inspiration og kærlighed til Danmark og havet der omgiver stedet, og Cafe MS Smag sætter en ære i at bruge lokale danske råvarer for at mindske CO2 aftryk og for at støtte de danske producenter.

Hos Cafe MS Smag bestræber de sig på at lave alt fra bunden med godt håndværk og med fokus på den danske kulinariske oplevelse.  

Cafeen går i front, når det kommer til fisk og fiskeri og bruger i den forbindelse kun MSC certificerede fisk i sæson, som er bæredygtigt fanget og som har en positiv effekt på havets miljø.

Cafe MS Smag handler med de lokale fiskehandlere, som sælger fisk der er fanget i Vesterhavet.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.