Nachbar

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Nachbar betyder i al sin enkelhed: Nabo.

Og det er på Nachbar, man mødes, for at se sine naboer, venner, og kommende venner i nabolaget. Hænge ud eller hente sin gode kaffe, det lækre brød og det hyggelige bagværk.

Nachbar gør meget ud af at samarbejde med deres leverandører for at skabe de bedste resultater for alle parter. Det primære er selvfølgelig smagen, men ligeså vigtigt er det at alle deres produkter passer ind i vores bæredygtigheds profil og støtter op om deres værdier og visioner. 

Nachbar handler lokalt og tager aktive valg om alle vore produkter i sammensætningen af deres menukort. Når man besøger Nachbar vil man derfor altid opleve en meget høj kvalitet i arbejdet og valg af råvarer.

Engholmene

Engholmene er et forunderligt miljø, hvor boliger og byrum får fuldt udbytte af alle vandets egenskaber. Området repræsenterer state-of-the-art inden for havneudvikling i storbyen, hvor målet er at skabe liv i maritime miljøer. Overalt er der frit udsyn til vand, og den beroligende lyd af skvulpende bølger kan nydes helt ind i stuerne.

Særlig miljøindsats

Som en del af et helt nyt boligområde har Nachbar den fordel at de allerede fra start kan sætte høje og realistiske mål, da stedet hjælpes godt på vej af moderne energi effektivt byggeri.

Nachbar har siden starten i juli 2021 arbejdet meget med Økologi og har allerede det økologiske spisemærke i sølv.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 40 70 73 01

INFO@NACHBAR.DK

https://nachbar.dk/

Martin Luther Kings Vej 19, st. ,2450

København SV