Saltoftehus

3 af 5 stjerner

Der er så dejligt ude på landet ....  Fred, idyl, bindingsværkshuse – og et helt moderne konference center. Blot en times kørsel fra København ligger Saltoftehus på Saltofte Gods.

Saltoftehus er et topmoderne konferencecenter, omgivet af 400 hektar fungerende moderne landbrug og den skønneste vestsjællandske natur. Der tilbydes ophold i historiske bygninger – Hestestalden, Elevfløjen og Frugtlageret – udvendigt af udseende som “dengang” - indvendigt i dag top moderne indrettet efter kriterier som følger “The Green Key”, og internationale kunders ønske om komfort, fleksibilitet og super hurtig internet forbindelse til hele verden.

Du kan også nyde den private skov og omgivende natur – hvor der er højt til loftet, smuk fuglesang og tankerne og ideerne kan få frit spil.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2010.

Hele Saltoftehus  og Saltofte Gods opvarmes af et moderne CO2-neutralt Faust halmfyr. Solceller forsyner hele godset og konference ejendommen med strøm , så stedet er  selvforsynende – og CO2 neutral. El-installationerne i de tre nyistandsatte bygninger er nyetableret med lavenergi-pærer, og der serveres CO2-neutralt drikkevand.

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.