Privatejet hotel midt på Vesterbro med 66 værelser på 6 etager, som alle vender mod den stille gård. Hotellet ligger i Art Nouveau bygningen Løvenborg fra 1906 tæt på Tivoli, Søerne og Hovedbanegården. 

Alle værelser vender mod den stille gård. Der er gratis Wifi og morgenmad inkluderet for alle gæster.

Savoy Hotel ligger centralt i København på Vesterbro, tæt på Caféer, restauranter, barer og butikker. Hotellets beliggenhed på Vesterbrogade, er ideel for shopping, forlystelser, sightseeing og forretningsmøder. Tæt på Tivoli, Rådhuspladsen, Zoologisk have, og Københavns Hovedbanegård med 24 timers lufthavnsforbindelse. Cykler kan lejes til at udforske området.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009. Læs mere...

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.