GREEN RESTAURANT har udviklet en række værktøjer, som kan hjælpe med miljøarbejdet og gøre jer klar til ordningen. I forbindelse med besøget fra en konsulent, vil vi hjælpe med at tilpasse og målrette disse værktøjer til jer.

Det drejer sig om:

  • Miljøprocedure med miljømål, som sikre fremdrift i miljøarbejdet (punkt 1)
  • Procedure for miljøvenlig rengøring (punkt 5)
  • Forslag til affaldsplan (punkt 6)
  • Guide til affaldssortering på spisestedet (punkt 6)
  • Opslag med forskellige piktogrammer, som tilpasses til jeres sted (punkt 6) 
  • Sæsonens frugter og grønsager   (punkt 8)
  • Se også samlet menu om bæredygtig mad  (punkt 8)
  • Procedure for at nedbringe madspild (punkt 9)
  • Forslag til grøn indkøbspolitik og -procedure (bilag 12.1)

Skriv til os, hvis du ønsker dem tilsendt...

Har I udarbejdet tilsvarende selv sendes det med ansøgningen.