GREEN RESTAURANT har udviklet en række værktøjer, som kan hjælpe med miljøarbejdet og gøre jer klar til ordningen. I forbindelse med besøget fra en konsulent, vil vi hjælpe med at tilpasse og målrette disse værktøjer til jer.
Det drejer sig om:
- Miljøpolitik og handlingsplan
- Miljøprocedure med miljømål, som sikre fremdrift i miljøarbejdet (punkt 1)
- Procedure for miljøvenlig rengøring (punkt 5)
- Forslag til affaldsplan (punkt 6)
- Guide til affaldssortering (punkt 6)
- Opslag med forskellige piktogrammer, som tilpasses til jeres sted (punkt 6)
- Sæsonens frugter og grønsager (punkt 8)
- Se også samlet menu om bæredygtig mad (punkt 8)
- Procedure for at nedbringe madspild (punkt 9)
- Forslag til grøn indkøbspolitik og -procedure (bilag 12.1)
Skriv til os, hvis du ønsker dem tilsendt...
Har I udarbejdet tilsvarende selv sendes det med ansøgningen.