Bb2tilbudrestauranter

Få hjælp til at søge om Green Restaurant og spar penge på grøn omstilling

Vil du spare penge på driften af din restaurant eller dit spisested? Minimere madspildet? Skifte til mere bæredygtig emballage og engangsservice? Eller måske mærkes med Det Økologiske Spisemærke eller Green Restaurant? Så er hjælpen på vej.

Der er ofte økonomiske gevinster at hente ved grønne forretningstiltag, som også i stigende grad bliver efterspurgt blandt kunderne.
HORESTA og Green Restaurant samarbejder med partnerorganisationen Gate 21 om at tilbyde sine medlemmer gratis hjælp til det grønne arbejde. 

Få et skræddersyet forløb
Gennem et forløb skræddersyet til dine ønsker og behov, får du et overblik over mulige grønne indsatser og individuel rådgivning: Det kan for eksempel handle om at søge om Green Restaurant, madspild, logistik, emballagehåndtering eller noget helt femte.

Økonomisk støtte
Når forløbet er afsluttet, får du en rapport, der viser de besparelser - både økonomiske og miljømæssige - som indsatserne vil kunne kaste af sig. Beslutter du at implementere et eller flere af tiltagene, har du mulighed for at søge økonomisk støtte.

Læs samlet one-pager om tilbud her...