58462868 358175494800294 1098698818100133888 N

Cafe er indrettet med udelukkende genbrug

Det er helt specielt at træde ind ad døren til Kafenø. Den lille café ved vandet er indrettet kun med brugte møbler, men særligt én ting får gæsternes opmærksomhed. Hvad det er, kan du finde ud af her, når vi sætter vand over til en genbrugssnak med parret, som ejer caféen.

Det er helt specielt at træde ind ad døren til Kafenø. Den lille café ved vandet er indrettet kun med brugte møbler, men særligt én ting får gæsternes opmærksomhed. Hvad det er, kan du finde ud af her, når vi sætter vand over til en genbrugssnak med parret, som ejer caféen.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor indretningen i den lille café ved Enø Strand i Karrebæksminde er blevet et samtaleemne. Ægteparret Tina Golbert og Carsten Vigsø har indrettet Kafenø kun med brugte ting og skabt et hyggeligt og personligt sted ved vandet, hvor de gode genbrugshistorier og den friskbryggede kaffe serveres side om side. Det skriver DBA Guide.

”Jeg er uddannet isenkræmmer, men jeg har altid haft en idé om, at jeg skulle have en cafébutik. Siden jeg var 12 år gammel, har jeg vidst, hvordan jeg ville indrette den – og det skulle være med genbrug. Jeg har altid været et genbrugsmenneske, så derfor var det helt naturligt, at vi valgte at bruge genbrugsmaterialer i indretningen,” fortæller Tina til DBA Guide.