mantogocoffee

Kom på SusDaneable-webinar om bæredygtig take away og emballage

Hvordan kan vi som branche stille krav til vores leverandører og få leveret kvalitetsprodukter, der ikke er for dyre, og som samtidig lever op til fødevarereglerne? Det vil være fokus, når HORESTA den 3. juni holder.

HORESTA vil gerne hjælpe erhvervet med den bæredygtige omstilling, og organisationen har derfor arrangeret en række webinarer i den kommende tid, der tager relevante emner omkring bæredygtighed op, lige fra take-away og emballage til CO2-beregning og kompensation. 

Dette webinar er det tredje i rækken af HORESTAs SusDaneable webinarer, og det vil omhandle take-away og bæredygtig emballage. 

Webinaret finder sted den 3. juni fra kl. 13.00-14.30. Læs mere og tilmeld jer her.

For hvordan kan vi som branche stille krav til vores leverandører og få leveret kvalitetsprodukter, der ikke er for dyre, og som samtidig lever op til fødevarereglerne? Hvad er de mest bæredygtige alternativer? Hvordan kan de genanvendes? Hvilke produkttyper kan bruges og hvilke kan ikke?

Program

Velkomst,

Kort intro til emnet og sektorsamarbejdet med Miljøstyrelsen (10 min)

Overblik: Optimering af emballage – teknisk og reguleringsmæssigt (20 min)

v/ Søren Rahbek Østergaard, Teknologisk Institut (alternativt Stig Irving Olsen, DTU)

Kundetilpassede strategier for bæredygtig engangsartikler (15 min.)

v Tommy Husen, Head of Group Procurement, Abena

Cases fra branchen:

Pant Z (10 min),

v/ Anders Barsøe, Letz Sushi

Emballagegenanvendelse i cateringbranchen (10 min)

v/ Michelle Rahbæk, Jespers Torvekøkken

Afhentning og behandling af affald (15 min)

v/ HCS