1625461220994

Comwell intensiverer kampen mod madspild

Comwell med Green Key indgår strategisk samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. Hotelkæden har allerede i over 6 år haft fokus på madspild

Allerede siden 2015 var Comwell en aktiv spiller i kampen mod madspild og arbejdede aktivt med realiseringen af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling UN Sustainable Development Goal 12 - ansvarligt forbrug og produktion, vel at mærke samme år FN vedtog FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Comwell har siden 2018 været i dialog med Danmarks mest toneangivende organisation mod madspild, forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. Og nu er de indgået et strategisk samarbejde med fokus på intensiveret kamp mod madspild.

Stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, glæder sig over samarbejdet:

“Comwell siger hvad de gør, og gør hvad de siger. Derfor har vi efter flere års overvejelser indgået et strategisk samarbejde med hotelkæden.” Hun fortsætter: “Der er mange fælles projekter ude i horisonten, ikke mindst at inspirere gæsterne til at undgå madspild i deres egne private hjem.”

Læs hele historien her.