212487 00 Dragsholm Slot

HORESTA har indstillet Dragsholm Slot til Landdistriktsprisen 2021

Dragsholm Slot er indstillet til Landdistriktprisen for sit fokus på lokal vækst og klimavenlig gastronomi

Dragsholm Slot har bidraget væsentligt til at skabe lokal vækst gennem udvikling af gastronomi i verdensklasse i tæt forening med egnens lokale fødevareproducenter og turisme- og oplevelseserhvervet.

Der er et stærkt fokus på lokalt forankrede initiativer, gastronomi og kulinarisk kvalitet på tværs af hele værdikæden - fra fødevareproducenter til madoplevelse og turisme – og ikke mindst på en klimavenlig udvikling i hele fødevarebranchen. Den udvikling Dragsholm Slot har bidraget til har også en positiv afsmittende effekt på beskæftigelsen i lokalområdet.

HORESTA har indstillet Birgitte Boserup fra Saltoftehus, Dragsholm Slot og Hotel Fjordgaarden, som alle gør en stor forskel for lokalsamfundet og formår at skabe en unik, positiv udvikling af landdistrikterne.

Læs mere på HORESTA´s hjemmeside…