Konference3

Fødevareminister Rasmus Prehn deltog i fremstød for dansk økologi i Sverige

Danmarks fødevareminister, Rasmus Prehn (S) blev galionsfigur, da Økologisk Landsforening sammen med de danske udstillere på Nordic Organic Food Fair lavede et fremstød for dansk økologi i Sverige.

Rasmus Prehn tog onsdag 17. november turen over Øresund for at deltage i åbningen af messen og den danske fællesstand.

Sammen med direktøren for Økologisk Landsforening, Helle Borup Friberg, havde ministeren efterfølgende afsat en time til en rundtur på den danske stand. Her kunne ministeren møde producenterne og se og smage på nogle af de nyudviklede fødevarer, som skal give dansk eksport yderligere medvind på de udenlandske markeder i kommende år.

Masser af håndsprit og mere plads

Via en række foranstaltninger havde de engelske arrangører fra Diversified Communications gjort, alt hvad de kunne for at gøre deltagelsen på messen så sikker som muligt. På den måde forsøgte de at mindske risikoen for, at hverken udstillere eller gæster blev smittet med covid-19 under messen.