Søhusetdonering

Søhuset Konferencecenter donerer julemåltider til lokal NGO

Green Key mærkede Søhuset Konferencecenter har doneret overskudsmad til Mad med Hjertet siden 2019. Nu støtter de initiativet med en ekstra indsats ved at give hjemmelavet julemåltider til familierne.

I Hørsholm laver den frivilligdrevet nonprofit organisation Mad med Hjertet sunde måltider af overskudsmad fra virksomheder og supermarkeder til familier i livskrise. Søhuset Konferencecenter har doneret overskudsmad til Mad med Hjertet siden 2019. Nu støtter de initiativet med en ekstra indsats ved at give hjemmelavet julemåltider til familierne.

Flere og flere virksomheder er i gang med den grønne omstilling, og arbejder målrettet med bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål. Det er Søhuset Konferencecenter, der ligger i DTU Science Park i Hørsholm, også i færd med. De har blandt andet implementeret en bæredygtig fødevareplan, hvor de har reduceret mængden af kød i deres serveringer, og de har indgået et samarbejde med NGO’en Mad med Hjertet. 

Christina Wejlemann, der er daglig leder i Søhuset Konferencecenter, udtaler:

”Siden 2019 har vi, når det er muligt, doneret vores overskudsmad til Mad med Hjertet. Grundet coronanedlukning i 2020 og 2021 har vores donationer til foreningen været mindre, så vi valgte at skrue op for hjælpen her til jul ved at give hjemmelavet julemåltider til alle familierne hos Mad med Hjertet. Det er muligt, fordi vi besluttede at bruge vores ressourcer på Mad med Hjertet i stedet for at give den sædvanlige julegave til alle vores faste kunder i Søhuset. Vores kunder er derfor indirekte med til at støtte Mad med Hjertet, og det har de heldigvis taget godt imod”.