sunsetlesstools

Sunset Boulevard siger nej tak til ligegyldigt legetøj

Når Sunset Boulevard siger nej tak til legetøj i deres børnemenuer, betyder det ikke, at brugerkæden er færdige med at lege. Der er fortsat plads til leg i de mange restauranter.

Det betyder blot, at de har erkendt, at legetøjets aftryk på verden er alt for stort, sammenlignet med det lille, kortlivede indtryk, det gør på barnet, der modtager det.

Her kan man tale om et helt og aldeles unødvendigt forbrug med kort levetid – et levn fra fortiden.   Et lille stykke legetøj i en børnemenu i ny og næ lyder måske som en bagatel i det store klimaregnskab. Men sandheden er, at vi i fastfoodbranchen repræsenterer nogle af verdens største legetøjsdistributører.

I Danmark alene sælges der millioner af børnemenuer med legetøj hvert år. Det ønsker Sunset Boulevard ikke længere at være en del af og derfor har kæden sagt farvel til legetøjet i deres børnemenuer.

Det betyder som sagt ikke, at legen stopper. Der er stadig masser af leg i deres restauranter. Mange af restauranterne har eget legeland og kædens venner fra Bog & idé har lånt dem en masse sjove spil, som man, fuldstændig kvit og frit, kan hygge sig med, når man besøger Sunset Boulevard

Se video...