konference4

Sådan sparer i på energien til køl - temadag

Køling er afgørende for høj fødevaresikkerhed og er samtidig en stor pengesluger

I en travl hverdag, hvor hovedfokus er på kunderne, er køling ofte blot en del af produktionsudstyret som driftes i henhold til Fødevarestyrelsens krav. Ikke desto mindre udgør køl og frost ca. 18 pct. af det samlede energiforbrug i en gennemsnitlig restauration.

På temadagen sætter Teknologisk Institut og HORESTA fokus på, hvordan jeres virksomhed sparer på energien til fordel for pengepungen samt miljøet og samtidig opnår større fødevaresikkerhed. 

På dagen vil der være indlæg af Københavns Kommune, Fødevarestyrelsen, Teknologisk Institut, Flexmeter og Eupry.

Vi inviterer deltagerne til at blive en del af dialogen, møde leverandørerne der kan hjælpe og ser frem til en temadag i godt selskab.

Program:

Start kl. 9.00 – slut kl. 13.00

Ordstyrer: Esben Vendelbo Foged, Sektionsleder, Teknologisk Institut

Tid: 7. Februar

Sted: HORESTA – Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg

Pris for HORESTA-medlemmer: Gratis

Pris for ikke HORESTA-medlemmer: 500 kr.