konference1

HORESTAs restaurantnetværk mødtes for at dele viden

Madkastellets nyåbnede restaurant Mark i København dannede rammerne om det seneste møde i HORESTAs restaurantnetværk.

Her var der rig lejlighed til at dele viden, erfaringer og gode løsninger med bæredygtighed som omdrejningspunkt. 

Generelt var der enighed om, at branchen og dens håndværker har fantastiske forudsætninger for at inspirere de danske forbrugeres vaner, som kan smitte af på madlavningen i hjemmene.

HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen, rundede programmet af med at fortælle om organisationens sektorsamarbejde med Miljøstyrelsen, der samler, spreder og udvikler de gode løsninger for takeaway service og emballage blandt erhvervets virksomheder.

Målet er at finde løsninger, der både er mere miljøvenlige, som lever op til reglerne om fødevaresikkerhed og kvalitetsmæssigt lever op til virksomhedernes standarder.

Samtidig var flere af deltagerne interesserede i Green Restaurant, der er en ny målrettet miljømærkningsordning for spisesteder.