
Webinar: Hvad mener forbrugerne om bæredygtigt take-away emballage?
Hvordan får restaurationsbranchen forbrugerne til at benytte mere miljøvenlig take-away emballage? Vil de betale ekstra for det? Hvad forbinder de selv med bæredygtig emballage og service? Og hvor motiveret er de i forhold til at bruge det?
Den 13. juni kl.13-15.00 holder HORESTA et webinar med fokus på forbrugernes vinkel i forhold til bæredygtige take-away produkter.
Dette webinar kigger nærmere på forbrugernes holdning og adfærd i forhold til valg af mere bæredygtige take-away løsninger.
Naboskab vil fortælle om deres målrettede forbrugeradfærdsundersøgelse, og New Loop vil dele hvordan forbrugerne modtager nye typer take-away løsninger.
Til sidst offentliggøres HORESTA´s handlingsplan til sektorsamarbejdet for at reducere plastik og sikre bedre genanvendelse af take-away emballage.
Samlet program for dagen:
- Naboskab fortæller om forbrugeradfærdsundersøgelse og evt. nye projekter
- New Loop om deres tanker ift. Take-away løsninger til slutbrugeren mm.
- Hvordan kan branchen hjælpes på vej særligt ift. plastik i take-away emballage
- Offentliggørelse af handlingsplan for sektorsamarbejde for reducering af plastik i forbindelse med take-away
Arrangementet er en del HORESTA´s Less-Plastic sektorsamarbejdet med Miljøstyrelsen om at nedbringe mængden af plastik i take-away. Læs mere her…