mad1

ISS opnår som nordens første grøn miljøcertificering på kantine

Ambitionen er, at mange flere af servicekæmpens kantiner skal have Svanemærket

Servicekæmpen ISS opnår som den første aktør i Norden at få den grønne miljøcertificering, Svanemærket, på kantine. Det sker, efter man i foråret skærpede kravene til selskabets kantiner, skriver serviceselskabet i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

Nærmere specifikt er det kantinen hos Nordea i Norge, som ISS servicerer, der har fået det grønne miljømærke som følge af skærpelsen af miljøkravene i kantinen.

”Vi er stolte af at være de første, der opnår at få det ”nye” Svanemærket. For ISS er det den første af mange, og de satser på at få yderligere to kantiner svanemærket efter de nye standarder i løbet af sommeren, siger Carl-Fredrik Bjor, administrerende direktør i ISS Norge og for Nordeuropa i meddelelsen.

Læs hele historien her