_hsp1641_hi

Fødevaremessen Madværkstedet med fokus på events og bæredygtighed

Temaer som madspild, bedre udnyttelse af råvarer, genanvendelighed og bæredygtighed er helt centrale for de mange events, der udspiller sig på årets udgave af Madværkstedet - fødevarebranchens faglige mødested i København, som finder sted 21.-22. marts 2023 i Lokomotivværkstedet og i år skruer op for både mængden af events og det bæredygtige fokus.

Bæredygtighed er på alles læber i disse år, hvor klimaet mere end nogensinde er på menuen, og derfor er der en stor naturlighed over, at Madværkstedet intensiverer sit fokus på netop bæredygtighed, når messen til marts vender tilbage - vel at mærke i en udgave med en lang række lærerige og horisontudvidende events med fokus på kulinariske trends og tendenser.

Blandt disse finder man en række workshops arrangeret af søskendeparret Astrid og Malene Søgaard, der står bag virksomheden Pure Dansk og på messen vil lære de besøgende alt om danske, økologiske bælgfrugter og deres madmæssige muligheder.

I Madværkstedets barområde er der mini-seminarer på disken, når den kendte bartender, forfatter og foredragsholder Sune Urth gør de besøgende klogere på premixes, punch og highballs - også hér bliver den røde tråd bæredygtighed, genanvendelse og fuld udnyttelse af råvarerne.

Madværkstedet 2023, der arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med MLDK Mærkevareleverandørerne, finder sted i Lokomotivværkstedet i København 21.-22. marts. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning.

Læs mere på www.madværkstedet.dk