letz-sushi-msc

MSC giver Årets Guldfisk til Letz Sushi

Grundet sit fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi har Letz Sushi modtaget en pris fra Marine Stewardship Council (MSC) ved organisationens årsmøde i Aalborg.

Letz Sushi er et forbillede for den bæredygtige omstilling i den danske restaurationsbranche – det mener MSC, der derfor har givet kæden prisen ”Årets Guldfisk” ved nonprofitorganisationens årsmøde i Aalborg, skriver CSR.dk.

Sushikæden benytter MSC- og ASC-certificeret fisk, økologiske ris, FSC-certificeret træ og papir til servietter, poser og spisepinde, og det grundlæggende den holistiske tankegang, som Letz Sushi har til den grønne omstilling, der er grunden til, at de har vundet prisen.

”Det er utroligt vigtigt, at Letz Sushi tager så stort ansvar for at sikre forbrugerne et bæredygtigt valg, når de er ude at spise”, fortæller Linnéa Engström, programdirektør for MSC i Skandinavien og Østersøregionen.

Læs hele historien her.