forskelligegroensager

Meyers tildeles B-Corp

Fødevareselskabet er blevet certificeret med B Corp-mærket efter at selskabet for nyligt fik nye britiske ejere.

Fremover kan produkterne fra fødevareselskabet Meyers få endnu et mærke at læne sig op ad. Selskabet har nemlig fået en såkaldt B Corp-certificering, der ifølge en pressemeddelelse er givet til 60 danske selskaber i alt. Meyers indgik indtil kort før jul i Løgismose Meyers Holding ApS, men er blevet solgt af den britiske kapitalfond IK Investment Partners til den britiske koncern WSH - Westbury Streets Holding, skriver FødevareWatch.dk.

Selskabet er i forbindelse med certificeringen blevet vurderet på ”375 parametre inden for områderne selskabsledelse, medarbejderforhold, samfundsfællesskab, miljø og kundehensyn”, hvilket ifølge Meyers CCO Jesper Wacherhausen er et vigtigt skridt i den bæredygtige retning.

”Det synes vi er vigtigt, og vi oplever i stigende grad, at kunder efterspørger certificeringer,der dokumenterer vores indsats,” udtaler Jesper Wacherhausen, der pointerer vigtigheden af at få et stempel på indsatsen.

Læs hele historien her.