Glavernaes Martin Riber Foran Drivhus (1)

Kursus i sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener

Kurset starter med første dag den 27. februar 2024 på Københavns Professionshøjskole. De øvrige kursusdage foregår på Hotel- og Restaurantskolen.

Vil du have viden og værktøjer til at lave sund og klimavenlig mad, som samtidig er fuld af madglæde, dybde og velsmag? Og vil du lære at sprede budskabet om en grønnere linje på en positiv måde, der motiverer både kolleger i køkkenet og spisende gæster til at prøve nye ting og spise mere plantebaseret?

Så er kurset her noget for dig - og måske også dine kolleger.

Efteruddannelse i sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener henvender sig til både madprofessionelle og beslutningstagere i og omkring professionelle køkkener. Her lærer du både at planlægge og lave velsmagende, klimavenlige og sunde måltider med jeres specifikke målgrupper for øje.

Kurset kombinerer teoretisk læring om bl.a. bæredygtighed, sensorik og forbrugeradfærd med praktisk læring i køkkenet, hvor der især er fokus på bælgfrugter og grøntsager.

Kurset udbydes af Hotel- og Restaurantskolen i samarbejde med Ernæring og Sundhedsuddannelsen på Københavns Professionsskole. Bemærk, at der vil være kursusdage begge steder.

VARIGHED OG PRIS

Kurset løber over i alt 4 dage bestående af 2 AMU-dage ( tilskud) og 2 IDV-dage ( ikke tilskud).

Tilmeldingen sker via link til AMU kursus og med mitid.  BEMÆRK, at du tilmeldes både AMU (den 28. februar)- og IDV-dagene ( Fra den 27 februar).

De 2 AMU-dage koster 416 kr. og de 2 IDV-dage 3000 kr. inkl. moms - totalpris 3416 kroner.
Du får faktura på både AMU og IDV-dagene efter tilmelding til kurset.

MÅLGRUPPE

Madprofessionelle og beslutningstagere som arbejder med planlægning og fremstilling af måltider til restauranter, kantiner, catering og offentlig bespisning.

KURSUSBEVIS

Der kan være prøve på uddannelsen

TILMELDING til alle kursusdage sker her...