-
Restauranter har bæredygtighed på menuen
23 maj, 2023I HORESTAs nye medlemsundersøgelse svarer størstedelen af virksomhederne, at de har forskellige bæredygtigheds- og ESG-fokuserede initiativer.
-
Dansk kaffevirksomhed er de første i verden med ny genbrugsemballage
27 april, 2023I 2030 skal affald være fortid i kaffebranchen, og nu tager Peter Larsen Kaffe endnu et stort skridt i retning mod sit erklærede mål. Virksomhedens nye emballage er 100 procent genanvendelig og udleder 55 pct. mindre CO2.
-
Virksomheden Dansk Tang har svært ved at følge med den høje efterspørgsel
26 april, 2023Efterspørgslen på tang er efterhånden så stor, at man i Dansk Tang har svært ved at følge med. Restauranter og kantiner er store aftagere af produktionen.
-
Webinar: Sådan får du Det Økologiske Spisemærke
25 april, 2023Har du nogensinde undret dig over, hvordan man får Det Økologiske Spisemærke? Nu har du muligheden for at deltage i Fødevarestyrelsens nye webinar, hvor deres eksperter vil fortælle dig alt du behøver at vide, så du kan ansøge med det samme.
-
Scandic vil bekæmpe madspild med ny teknologi
21 april, 2023Danmarks største hotelkæde, Scandic, implementerer madspildsværktøjet ioLiving på samtlige ad deres 30 hoteller. Det skriver Scandic i en pressemeddelelse.
-
Deltag i masterclasses med Planteløftet 2023
20 april, 2023Kom gratis med til masterclasses for madprofessionelle, hvor du får inspiration og konkrete velsmagende værktøjer til at lave mad med flere økologiske planter.
-
Flere danskere kender til Det Økologiske Spisemærke
27 marts, 2023Det er blevet endnu vigtigere at markedsføre sig med Det Økologiske Spisemærke over for kunder og brugere. En ny undersøgelse viser, at antallet af danskere der kender til Det Økologiske Spisemærke, er steget siden 2021.
-
Burger King på Rådhuspladsen bliver vegetar i en måned
16 marts, 2023Restauranten vil benytte lejligheden til at teste, hvordan produkterne bliver taget imod.
-
Sunset Boulevard lancerer plantebaseret bøf med hampefrø
11 marts, 2023Den landsdækkende burgerkæde lancerer plantebaseret bøf med hampefrø udviklet i et unikt samarbejde med en række økologiske fødevareproducenter.
-
Fremtidens grønne tallerken i fokus på madværkstedet
06 marts, 2023Der zoomes ind på bæredygtig omstilling i det professionelle køkken, upcycling og en ganske særlig ært, når Madværkstedet slår dørene op 21.-22. marts 2023.