Store arrangementer kræver ekstra omtanke i forhold til bæredygtighed om det er koncerter, kongresser eller messer.

Hvis I får mad udefra kan I vælge en leverandør, som har fokus bæredygtighed. Mange, der serverer mad ud af huset, har allerede fokus på hvordan miljøpåvirkningen nedbringes med de rette råvarer og produkter, minimering af spild og optimal tilberedning. Fx. spisesteder med Det Økologisk Spisemærke, GREEN RESTAURANT eller Green Key har allerede tænk på det. 

Herudover kan du:

  • Minimer madspild - Bestil kun det mad selskabet kan spise

  • Ønske mindre kød og mere grønt

  • Foretrække mad tilberedt af lokale råvarer – alternativt i nærområdet

  • Bestil årstidens produkter

  • Køb produkter fra frilands eller fritgående dyr

  • Bestil økologisk

  • Undgå eller brug mindre engangsservice

  • Sikre at servingsfade kan genbruges og kommer tilbage til madleverandøren

Det er også i stigende grad blevet muligt at få økologisk sodavan, øl og vin.