tgtg-flammen-2-1

Flammen opruster nu også i kampen mod madspild

For at begrænse madspild vil Flammen også gøre en indsats med en række initiativer.

Flammen uddanner dygtige og ansvarsfulde medarbejdere, der har fokus på madspild. De ser blandt andet hver dag på, hvor meget mad de skal forberede i forhold til, hvor mange gæster de har.

Det mad som er tilovers hver aften går ikke til spilde. Langt det meste af deres overskud bliver pakket i lykkebokse, som købes via TooGoodToGo

Overskud i salatbaren bruges til egen tappanade, mens blandt andet kalveculotte og okseudskæringer tilovers på grillen bruges til gryderetter mens brød til overs fra aftenen inden, laves til sprøde brødcroutoner.

Flammens samarbejde med Too Good To Go

Flammen har indgået et samarbejde med Too Good To Go. Fra den 3. februar 2020 vil den mad, der ikke kan genanvendes, blive pakket i såkaldt lykkebokse og solgt til nedsat pris via madspildsappen Too Good To Go.

Efter bestilling kan maden hentes i den valgte Restaurant Flammen i op til en time før lukketid, og maden leveres naturligvis i bionedbrydelig emballage.