WWF: Letz Sushi tænker fremad med bæredygtige fisk

Video: WWF har indgået et samarbejde med Letz Sushi om bæredygtige fisk og har produceret en video om arbejdet. Se madblogger Julie Karla Ørnbjerg besøge Letz Sushi-direktør Anders Barsøe for at høre mere om deres rejse med bæredygtig sushi.

Sushi har i en årrække været danskernes favoritspise. Og den store efterspørgsel betyder også, at der skal produceres store mængder ris og fanges mange fisk. Men kan det blive ved med at gå, hvis der ikke tænkes bæredygtigt? Nej, det kan det ikke - og det ved LETZ SUSHI.

Restaurantkæden har derfor allieret sig med WWF Verdensnaturfonden for at få rådgivning om bæredygtigt fangede fisk - fra fisk i vandet til den ligger på tallerkenen.

I forbindelse med samarbejdet har madblogger Julie Karla Ørnbjerg besøgt Letz Sushi-direktør Anders Barsøe for at høre mere om deres rejse med bæredygtig sushi.